Wie zijn wij?

A.H. Lighting Solutions B.V. is sinds 2016 actief in Europa als de importeur van Vestel led-verlichting. Wij leveren een brede range van led producten aan installateurs, aannemers en groothandel. Huib en Alan Burchartz zetten in 2009 de eerste stappen in de led verlichting branche. De afgelopen jaren hebben ze autodidactisch kennis opgedaan en gedeeld, door schade en schande in de praktijk wijs geworden. In deze zich snel ontwikkelende markt weten ze door hun opgedane kennis en ervaring dan ook haarfijn waar betaalbare en goede kwaliteit led verlichting te koop is en aan welke technische eigenschappen het moet voldoen om echt top te zijn.

De hoofdleverancier van ons mooie product gamma is Vestel. Vestel is een Turkse elektronica gigant met een afdeling LED verlichting die staat voor korte snelle levertijden, ook vanwege de geografische ligging, hoge kwaliteit led producten, adequate R & D afdeling en goede after sales.

Vanaf 2019 levert Vestel ook oplaadpalen voor EV’s geschikt voor bijna alle automerken. Ons motto is: Ontzorg de klant met een oplaadklaar opgeleverde oplaadpaal en daarna 24/7 service.

Wilt u wederverkoper of klant worden en genieten van de gunstige prijs kwaliteit verhouding neem dan contact op met: alan@ahlightingsoluions.com of bel met ons kantoor +31 74 8200244.

 

Een greep uit onze vaste klanten:

Unica-logo Blog_upload_1000_auto_q_bijlstra_LOGO pilkington_logo.svg  remak_logo   071614_logo_harwig_experts_met_de_juiste_techniek271_x_98  index