Wie zijn wij?

A.H. Lighting Solutions B.V. is sinds 2016 actief in Europa als de importeur van Vestel led-verlichting. Wij leveren een brede range van led producten aan installateurs, aannemers en groothandel. Huib en Alan Burchartz zetten in 2009 de eerste stappen in de led verlichting branche. De afgelopen jaren hebben ze autodidactisch kennis opgedaan en gedeeld, door schade en schande in de praktijk wijs geworden. In deze zich snel ontwikkelende markt weten ze door hun opgedane kennis en ervaring dan ook haarfijn waar betaalbare en goede kwaliteit led verlichting te koop is en aan welke technische eigenschappen het moet voldoen om echt top te zijn.

We kunnen nu nationaal en internationaal bekende bedrijven en installateurs tot onze klantenkring rekenen. Toyota Nederland, Pilkington NSG group, Holland Casino Nederland, Reifen Krieg GmbH, Remak Tsjechie. De installatiebedrijven Unica, Winkels, Bijlstra en Harwig zijn regelmatige afnemers van onze high quality led lampen voor hun nieuwbouw en renovatie projecten.

De hoofdleverancier van ons mooie product gamma is Vestel. Vestel is een Turkse elektronica gigant met een afdeling LED verlichting die staat voor korte snelle levertijden, ook vanwege de geografische ligging, hoge kwaliteit led producten, adequate R & D afdeling en goede after sales.

Daarnaast hebben wij voor de special producten een select aantal sub leveranciers die ons led gamma volledig maken. Uiteraard ook met dezelfde hoge kwaliteit die wij eisen en verwachten.

Wilt u wederverkoper of klant worden en genieten van de gunstige prijs kwaliteit verhouding neem dan contact op met: alan@ahlightingsoluions.com of bel met ons kantoor +31 74 8200244.

 

Een greep uit onze vaste klanten:

Unica-logo Blog_upload_1000_auto_q_bijlstra_LOGO pilkington_logo.svg  remak_logo   071614_logo_harwig_experts_met_de_juiste_techniek271_x_98  index